SUCCESS REVOLUTION ACADEMY MENERIMA THE MALAYSIAN BOOK OF RECORD.

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh, Salam Sejahtera.

Terlebih dahulu, marilah kita bersama-sama melahirkan rasa kesyukuran ke hadrat ALLAH S.W.T kerana dengan izin dan limpah kurniaNya dapat kita bersama-sama bertemu dan berhimpun di Majlis Perasmian Anugerah The Malaysian Book of record pada tahun 2019. 

Tanggal 7 July, 2019. Success revolution academy telah menerima anugerah MBOR kerana telah menganjurkan “Largest Participation In a UPSR SEMINAR”dengan jumlah 1350 peserta. 

Kami amatlah berterima kasih kepada MBOR kerana telah mengiktirafkan kami dalam National Record. Kami juga bersukacita melihat media press yang turut hadir semasa program kami berlangsung. 

Untuk melihat foto-foto yang kami ambil semasa majlis berlangsung boleh click di link di bawah. 

GALLERY

Perasmian Buku Hayya 'ALAL Falah

PERASMIAN BUKU HAYYA ‘ALAL FALAH

Alhamdulillah, pada awal bulan Ramadan, 10 May 2019. Kami telah menerbitkan buku rahsia amalan pelajar sukses yang PERTAMA di MALAYSIA yang berjudul “HAYYA ‘ALAL FALAH” (Mari Menuju Kerjayaan). Juga, pada Tanggal 7 July, kami telah merasmikan di pusat latihan perindustrian dan pemuliham (PLPP). 

Terima kasih Tuan HJ MD TAIB MAT kerana telah merasmikan buku kami. Tidak lupa, kami juga ingin berterima kasih juga, kepada para hadirin yang dijemput dan kami berharap buku ini bermanfaat kepada anda untuk menjadi lebih berjaya. Amin. 

 

Ikhlas dari kami, Success Revolution Academy. 

GALLERY